duminică, 20 iulie 2008

Ce-am avut si ce-am pierdut

Păi am avut, sau am avut impresia că avem sau că vom avea:

Cam
asta zicea la antecontract. Cam pentru asta s-au încasat şi bani. La urma urmei, cam pentru asta, unii s-au decis mai repede să cumpere aici. Se dea un tenis cu băieţii, să se lăfăie în sauna, să cadă sub masă în club şi să-şi vadă nevestele căpătând siluete filiforme. În fine, socoteala de la casa a veche nu se potriveşte cu socoteala de la casa a nouă. Termenii contractuali sunt nulificaţi de capriciile unui rechin imobiliar ce s-a vazut cu toate ouăle-n cos şi care nu se mai îndură acum să-şi desfacă baierele pungii şi să-şi ţină cuvântul.


Dar sa nu vă-nchipuiţi că explicaţii nu există. PR-ul RCC-ului trăieşte şi-şi face datoria: "facilităţile promise în antecontract aveau un caracter de marketing", "asociaţia nu este în stare să le gestioneze" sau "v-aţi certa pe ele, aşa că mai bine nu vi le mai facem". Neoficial, pentru că oficial, bineînţeles este o tăcere abisală. Ei nu răspund la provocări. Marketing… ştiu eu că se face unui produs existent sau unui produs ce va exista. Nu-i ca şi cum ai vinde câinele de la Agip, când toată lumea ştie că aşa ceva nu există. Sau facilităţile există în complexul Jupiter? Sau nu? Sau da…

Ei bine, pentru cei ale căror cunoştinţe despre limba română sunt limitate, astăzi lecţia despre necinste. Vom învăţa ce înseamnă hoţie, minciună, înşelăciune, fraudă, cacialmaua, pungăşia şi excrocherie… Tema de casă: faceţi un eseu cu următoarele expresii: “mânăreli”, “mâţa-n sac”, “gogoşi”, “şmecherii”, “ocaua mică”. Indicii: ocaua provine din altă limbă în care este cunoscută ca okka.

7 comentarii:

Anonim spunea...

da!!!!!

Anonim spunea...

Cred ca cel mai bine ar fi sa lasam organele abilitate sa stabileasca cine are dreptate. Traim in Romania, o tara mult prea civilizata pentru unii, cu legi care trebuiesc respectate.

PS: Rog anumite persoane sa nu confunde acest blog cu un bazar.

Anonim spunea...

Buna ziua. Sunt unul din locatarii ansamblui Jupiter si recent m-am alaturat pe lista celor cu nemultumiri. Consider ca in loc sa ne arunce praf in ochi ca de fiecare data si in loc sa aduca in discutii o serie de aberatii proprii, persoanele abilitate din conducerea RCC ar face mai bine sa ne ofere o serie de raspunsuri oficiale la problemele mentionate de o serie de locatari. Nu inteleg de ce incearca sa transforme totul intr-un circ ??? Cred ca se urmareste doar distragerea atentiei de la problemele cu adevarat grave sesizate de catre locatari.

PS: Cel mai bine e ca locatarii sa evite circul propus si sa dialogheze doar prin acte oficiale transmise de catre asociatie catre firma RCC. DE CIRC SUNTEM SATUI ... VREM EXPLICATII OFICIALE SI REALE LA PROBLEMELE MENTIONATE.

Anonim spunea...

Imi place ca a inceput sa devina activ bloggul.
Poate ca afland cate ceva din culise, aflam si de ce nu vor sa puna la dispozitie cartea imobilului.
Buna treaba s-a facut cu bloggul asta.
Felicitari!

Anonim spunea...

Parerile sunt impartite asta e clar. In situatia asta cred ca o comunicare oficiala e cea mai buna solutie cu documentele de rigoare in spatele discutiilor.

Si eu consider ca e necesar sa va abtineti de la polemici.

Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Anonim spunea...

domnul AVI nu a fost salariatul rcc ci un interpus a doamnei directoare penrtru a va jumuli de bani