sâmbătă, 19 iulie 2008

Noi cu drag muncim...

Ei bine, această dezvoltare imobiliară executată cu profesionalism şi dedicaţie, a inceput, pe ici pe colo, să cedeze. Apa, fir-ar mă-s-a dracu, işi face de cap şi izvorăşte pe te miri unde, de obicei pe unde n-ai chef s-o vezi. În acest caz se necesită o intervenţie responsabilă a unor esperţi, mesereaşi de mesereaşi, abili şi cu expereenţă, crema hidroizolatorilor de pe aceste meleaguri, ce iau in crengile lor îndemânatice problema şi o fac de nu se vede, aşa:

  1. Întâi şi-ntâi se dezvleşte zona şi se scoate pământul, sau ce-or fi avut băeţii de l-a vârât acolo.

  1. P-ormă ne facem ca reparăm, prinde smoala pe orice, da-o-n…

3. Uite mamă pot şi-n apă…

  1. Gata, da-i bă cu pământ să nu se cunoască.


Probabil o să ţină la fel ca ailantă.

4 comentarii:

Anonim spunea...

Obisnuiti-va cu aceste imagini ..... cu siguranta le vom revedea dupa o perioada mai lunga cu precipitatii. Spoiala care a fost data pe pereti si smoala aplicata cu maiestrie de o "echipa de specialisti" genul "Dorel" (din reclama) cu "vaste cunostinte in domeniul hidroizolatii" nu cred ca o sa tina prea mult.

Anonim spunea...

Habar nu aveti sa va stergeti muci de la nas si sa va spalati fundurile...dar stiti sa faceti pe desteptii! daca sunteti voi mai buni si mai destepti faceti voi mai bine! Hai spor la treaba !!!

Anonim spunea...

cred ca o firma specializata in hidroizolatii ar putea face cu mult mai bine ... dar asta insemna bani in plus cheltuiti de RCC nu ???

Anonim spunea...

cenzor,
mihalache constantin,
Presedintelui asociatiei nu ii place sa fie verificat, nu doreste viza preventiva la efectuarea de plati si cheltuieli, pentru el viza preventiva a cenzorului si consultarea cu ceilalti locatari nu are valoare.
Presedintele dispune cheltuieli ineficiente cum ar fi: cumpararea de cutii postale, telefoane
mobile, mai nou site pe internet(contra cost), contracte pe banii nostri pentru urmarirea citirilor consumului de energie electrica, contracte nejustificate cu diferite firme, construirea de boxe fara acordul proprietarilor si care nu sunt in prezent folosite, boxa BLOC C SUBSOL - 2, LUARE DE DECIZII UNILATERALE, cheltuirea banilor in mod nejustificat, pastrarea contractului de service la lifturi cu cheltuieli mari si calitate proasta...Cati ati ramas in lift?
Cred ca banii nostri pot fi folositi mult mai eficient daca se tine cont de propunerile din rapoartele de verificare ale cenzorului.