marți, 22 iulie 2008

Oficial

Limba folosita pe blog este limba ghiaurilor valahi. Comentariile ce nu trec de verificarea gramaticala vor fi sterse automat. Deh, regulile casei.

15 comentarii:

rovine spunea...

Acest blog a fost creat pentru ca cei dezinformati de unii sa fie informati de noi. Cenzura se lasa doar pentru inteligibilitate. Despre manipulare mai vedem... Oricum si alte informatii vor fi dezvaluite cat de curand. Frecventa cu care ele vor aparea este invers proportionala cu dispozitia de a rezolva problemele a celor datori sa le rezolve.

Anonim spunea...

un blog unde se expun probleme reale ... si se cer explicatii serioase si reale ...



PS: nu cred ca e cazul sa transformam si acest blog intr-un circ asa cum se intampla la sedintele asociatiei ... pentru ca asta se incerca de fiecare data. E cea mai buna metoada de a distrage atentia de la problemele grave existente.

Anonim spunea...

Va salut.
Consider ca cea mai buna rezolvare a tuturor problemelor poate fi constituita printr-o serie de raspunsuri oficiale la problemele mentionate de locatari. Raspunsuri plauzibile si explicite. Am remarcat un post la o alta rubrica unde se folosea expresia "praf in ochi" ... sincer doar atat am primit pana acum din partea constructorului.

De ce se evita un dialog serios cu documente oficiale ???

Daca toti acesti oameni nemultumiti nu au dreptate ... de ce nu se primeste un raspuns oficial la toate seziraile lor ??? in care sa se demontreze clar ca firma RCC are dreptate ???

De ce se creeaza acest circ de fiecare data cand asociatia de proprietari cere o copie a cartii tehnice (asociatia este indreptatita sa ceara o copie care sa ajute la efectuarea preluarii legale a ansamblului) ???


PS: seria intrebarilor poate continua ... dar nu cred ca ar fi posibil sa primim atatea raspunsuri ... asa ca e bine sa ne limitam doar la aceste intrebari.

Anonim spunea...

Rusine celor care au ridicat complexul!
Neindeplinerea obligatiilor contractuale, pe langa aspectul juridic, indica lipsa de respect fata de clienti.
RCC-ul, prin reprezentantii sai, au manipulat inca de la primul contact clientii.
Domnul Yilmaz stie de spagile incasate de salariatii sai, luate in contul unei calitati superioarea a modului in care se fac finisajele (nu vorbesc de materiale ci de mana de lucru "inalt calificata")?
De ce dl Yilmaz, cunoscand problemele din complex, nu a participat la nici o sedinta a locatarilor? O fi vorba de o sustragere de la indeplinirea in totalitate a obligatiilor contractuale sau de nesimtire?
Intotdeauna si-a aruncat in fata avocatii si inginerii de tip Avital ca sa prosteasca clientii.
Si cica vor sa fim buni vecini.
Anumiti oameni, chiar daca sunt membrii ai asociatiei, nu ar trebui sa participe la sedinte intrucat se gasesc in conflict de interese, indiferent de cum se declara. ar trebui sa depuna munca in folosul asociatiei decopertand curtea si schimband pavajul curtii interioare ca oricum nu e mare paguba daca strica kitch-urile expuse.
Sper ca oamenii cinstiti din acest complex sa fie mai multi decat cei din clica lui Yilmaz. Nu cred ca Yilmaz nu stie ce se intampla.
Au invitat pe unii dintre locatari sa se mute daca sunt nemultumiti. Sa se mute ei, clica.
In permanenta acesta clica a incercat sa dezbine locatarii in interesele faimoasei firme. Pai a ajuns asociatia sa plateasca energia electrica consumata pentru incalzirea muncitorilor si tonele de gunoi ale constructorului? Manipulatorii se stiu. cica sunt independenti si ca nu au nici o treaba cu firma. In schimb la fiecare miscare se consulta cu cei de la conducerea firmei (nu dam nume pt ca stiu ei foarte bine). sa le fie rusine.
Totusi, sper ca pana la urma interesul personal al celor din clica (proprietari de apartamente) sa primeze si sa rezolve toate problemele. Nici nu vreau sa fiu in pielea celor care au achizitionat apartamente in celelalte complexe unde cei din clica nu au cumparat apartamente.
Sustin in totalitate pe cei care doresc sa receptionam complexul conform obligatiilor contractuale.
De asemenea, apreciez munca depusa de membri comisiei de preluare a spatiilor comune.
Felicitari pentru blog. este bine documentat. Eu ma bucur ca exista oameni precum domnul Muresanu care ne pot ajuta atat din punct de vedere tehnic (nota 10) cat si al implicarii.
Am o intrebare pentru domnul Muresanu. Dumneavostra, cunoscand anumite probleme ale complexului, de ce ati achizitionat apartamentul?
Ne vedem la sauna, sala de fitness si pe terenul de sport. ha ha ha
Nu prea e rasul nostru.
Sper ca pana la urma sa nu fie rasul lor.

Anonim spunea...

Dreptul la exprimare este liber in tara noastra de ceva vreme, iar in ceea ce priveste manipularea stim cu totii cine practica cu sarg aceasta tehnica in loc sa faca treaba de calitate...poate chiar ar fi mai simplu, doamnelor si domnilor indignati incercati si sa procedati legal, nu doare.

Anonim spunea...

Daca nu esti indignat atunci bucura-te.
Dupa cum vezi totul se face legal.
Important sa nu ne lasam dezbinati si sa actionam uniti.
Cred ca la un moment dat sfidarea legii o sa-i coste.

Anonim spunea...

Adica sa intelegem din asta ca "doamna" are voie sa ni se adreseze noua cu "prosti" dar noi nu putem sa ii raspundem distinsei vecine/directoare cu aceasi moneda

Anonim spunea...

stai sa vezi acum cum o sa incerce la sedintza sa creeze iar o admosfera de bazar ... cum o sa inceapa ca toti nemultumitii vor bani si vor afaceri in complex :)) In loc sa raspunda oficial la problemele grave si reale ale complexului. Cred ca vom avea parte din nou si de balada cu bunul vecin care e trup si suflet alaturi de ceilalti proprietari :)) sincer cred ca dna directoare si-a rata cariera ... era mai potrivita la Bollywood.


PS: DNA DIRECTOARE SA NU UITATI LA SEDINTA SA NE PRECIZATI DE CE NU VREITI SA INMANATI O COPIE A CARTII TEHNICE.

Anonim spunea...

eu nu sunt directoare si este clar ca toate mesjele sunt scrise de aceleasi persoane care incearca sa-si faca jocul azmutind toti proprietarii impotriva doamnei Filip. Este cea mai elementara strategie de a capta simpatia celor mai naivi.

Anonim spunea...

Dupa cum vedeti sunt aceasi persoana si postez un alt anunt, retrag tot ce-am spus inainte. E clar ca nu stiu ce vorbesc, ma scuzati.

Anonim spunea...

Propunere Comitet:
Yilmaz - Presedinte
Filip - Vicepresedinte
Avital - Administrator - principala sarcina: sapa autonivelanta in toate apartamentele (nici nu are nevoie de salariu)
Altii din clan - membri

Comisia de preluare a spatiilor comune - aceeasi cu a Comitetului

In cazul in care apar probleme legate de preluarea spatiilor comune sustin actionarea in justitie a responsabililor. Voi centrati, voi dati cu capul. Avocatii vor reprezenta si pe parat si pe reclamat.

Noaptea sa va fie sfetnic bun si sa va alunge gandurile de a minti, pacali, insela ... lumea.

Anonim spunea...

o stire bomba AM VERIFICAT LA INSPECTORATUL DE MUNCA si cu certitudine am stabilit ca ESCROCUL AVITAL nu a fost salariatul rcc \Ce ne poate spune doamna filip in legatura cu acest aspect??

Anonim spunea...

azi 18 08 2008 directoarea comerciala-BANU si directorul de la resurse umane si au dat demisia Dna FILIP face presiuni asupra proiectantilor sa modifice proiectul//

Anonim spunea...

vai ce de oameni culti aici, numai comentarii presupuse sau inventate, vad ca nu va plictisiti nicodata as scrie mai multe, dar sunt convins ca veti sterge acest comentariu, ca multe altele, lasati doar ce va convine voua, se vede ca sunteti lipsiti de ocupatie si va-ti creat un blog ca sa mai inventati una alta si sa va plangeti, probabil ca de unde veniti voi stateati la un hotel de 7 stele si aici la five stars, nu va mai convine........ rusine si un taran ar fi mai recunoscator decat voi. Am crezut ca aici se vor muta oameni cu bani, nu toti romanii " romanizati" imi este sila efectiv, mai rau decat in blocul de comunisti in care stateam

Anonim spunea...

Uita-te in oglinda si da-ti 2 palme si un sut in fund care sa te trimita in vagauna din care ai venit. Poate ca tie, din cotetul din care ai venit, ti se pare de 5 stele. Nu vezi ca totul e de cea mai proasta calitate.

Cred ca mai degraba esti unul dintre cateii de la RCC, asa ca daca te uiti in oglinda o sa te vezi dand din coada pe langa sefii tai.

Mrrrrr, hau hau