marți, 22 iulie 2008

Primii pasi (partea I)

Lumea cere, lumea primeste. Se doreste comunicare oficiala. A existat si ea s-a desfasurat dupa cum urmeaza.

1. Intai asociatia a facut un demers pentru obtinerea cartii tehnice si pentru initierea procedurii de transmitere a spatiilor comune de la investitor catre asociatie.


2. RCC, in calitatea sa multilaterala de invetitor / executant / vanzator s-a facut ca ploua.

5 comentarii:

Anonim spunea...

NESIMTITII!

Anonim spunea...

Sa nu uitam de promisiunile mincinoase ale unor proprietari/investitori/executanti/afaceristi de renume/constructori de incredere/cine mai stie ce din data de 18 iunie 2008 de la sedinta aceea zgomotoasa. Atunci au promis ca vor pune la dispozitie documentatia tehnica cu mare drag. Se pare ca cuvantul domniilor lor nu valoreaza foarte mult pentru ca nu au reusit nici pana azi sa faca acest lucru simplu, sa ne dea acces la niste documente care ni se cuvin prin lege. Nu stiu exact cum construiesc ei incredere... si cine-i mai crede...

Anonim spunea...

foarte tare blog-ul,ma intreb ce naiba facem noi cei ce am dat avans la rcc pt alte proiecte ale lor......nemernicii sunt din cei mai ieftini de pe piata,de unde mai scoatem 30-40 mii in plus sa luam la alte proiecte.

Anonim spunea...

Aici e buba.

Anonim spunea...

SE PARE CA AICI II DOARE CEL MAI TARE PE REPREZENTANTII RCC. Cine stie cate nereguli mult mai grave ascund aceste documentatii ??? Nu se justifica acesta pozitie a RCC atata timp cat noi nu cerem alceva decat drepturile legale. Se pare ca GRABIREA PRELUARII PRIN ORICE METODE reprezinta TELUL SUPREM al RCC. Orice locatar care indrazneste sa-si faca publice nemultumirile sau sa-si spuna public punctul de vedere este catalogat nebun sau pur si simplu se incerca intimidarea sau santajarea acestuia prin diverse metode. Rog administratorii blogului sa creeze o rubrica speciala unde sa se faca publice presiunile de orice fel exercitate de reprezentantii RCC asupra locatarilor nemultumiti din ansamblul Jupiter. Din cate am auzit exista mai multe persoane asupra carora s-au incercat diverse metode de intimidare.

PS: NE-AM SATURAT DE CIRC. VREM RASPUNSURI OFICIALE SI REALE LA TOATE PROBLEMELE SEMNALATE. DIN CATE SE VEDE MAJORITATEA PROBLEMELOR SEMNALATE AU CA ARGUMENTE DOCUMENTE OFICIALE IN SPATE DUPA CUM SE VEDE PE BLOG NU SUNT DOAR SIMPLE NASCOCIRI. ASTEPTAM O POZITIE OFICIALA A RCC CU DOCUMENTATIA DE RIGOARE IN SPATE.