miercuri, 23 iulie 2008

Primii pasi (partea III)

6. Asociatia a considerat ca este foarte bine sa dea curs invitatiei RCC de a le prezenta o lista cu deficiente de remediat si cu lucrari neexecutate sau cu defecte. Mai ales ca aceasta lista exista, fiind in prealabil intocmita de defuncta Comisie de preluare a spatiilor comune. Pentru cei ce nu cunosc, aceasta lista a fost facuta publica prin afisare in toate cele trei blocuri, de trei ori la rand, iar de trei ori la rand a fost smulsa, rupta, subtilizata, pentru a nu putea fi cunoscuta. De catre Ugur, fratele Yilmaz mai mic. Motivul: "era prea complicata, lumea n-ar fi inteles-o". De parca ar fi fost el desemnat in unanimitate de catre locatari sa decida capacitatea de intelegere a acestora. Ulterior s-a recurs la distribuirea listei personal, sau in posta. De altfel, nici din posta nu-i prea greu de scos ceva...

Prezentam ultima tentativa a asociatiei de stabilire a unei comunicari cu ceilalti actori implicati. Mentionam ca astazi s-a implinit taman o luna de la aceasta incercare. In acest timp nu s-a primit nici un raspuns oficial la cerintele asociatiei, nici pentru aceasta solicitare, nici pentru cele anterioare. Nici nu s-au respectat termenele dorite de asociatie pentru obtinerea doritei carti tehnice a imobilului sau pentru raportul constatativ solicitat, cu privire la duiumul de probleme mentionate. Judecati singuri, exista comunicare sau nu?



7 comentarii:

Anonim spunea...

SE PARE CA REPREZENTANTII RCC NU AU TIMP SA RASPUNDA PENTRU CA SUNT PREA OCUPATI CU:
* GRABIREA PRELUARII CU OCHII INCHISI DACA SE POATE;
* ASCUNDEREA CARTII TEHNICE;
* INTIMIDAREA CELOR CARE AU AVUT CURAJUL SA NU SE LASE PROSTITI PE BANII PROPRII
* ARUNCAREA CU NOROI IN ORICE LOCATAR CARE NU ESTE DEACORD CU POLITICA DE TIP MAFIOT PRACTICATA DE EI
* TRANSFORMAREA TUTUROR SEDINTELOR ASOCIATIEI DE PROPRIETARI INTR-UN CIRC PENTRU A DISTRAGE ATENTIA DE LA PROBLEMELE CU ADEVARAT GRAVE

Anonim spunea...

In aceste conditii nu cred ca se va ajunge la o rezolvare a problemelor.

Actionarea in justitie a firmei cred ca a ramas singura optiune. Asta ca sa nu mai fim acuzati de unii membri ca lucrurile nu s-ar desfasura legal.

Problema este cati dintre membri asociatiei sunt in clica si cati nu.

Constat ca in urma documentelor postate, chiar daca nu stiam de ele (dealtfel nici nu trebuia pentru ca a fost imputernicita o comisie sa se ocupe de acesta problema), totul s-a facut perfect legal, elegant si cu bun simt. Faptul ca la un moment dat RCC-ul a depasit limita bunului simt a facut sa urmeze pamflete si alte replici taioase. Acestea nu duc la nici un rezultat. Sunt o simpla refulare a nemultumirilor create de aceasta firma de "cacao".
Sa fim unit si sa-i actionam in justitie. Problema este sa nu fie sau sa nu se lase manipulati si sa treaca de partea cealalta. Stimata domna administratoare, manipulatoarea principala, mana dreapta a lui Filip, ii ia pe fiecare si ii atata impotriva lui Muresanu si a lui Tarabuta. Ce te deranjaza mai femeie pisica lui Tarabuta? Mirosurile de "cacao" care vin de la baie si iti intra in bucatarie nu te deranjaza? Celelalte animale prezente in complex, reprezentanti ai RCC-ului, nu te deranjaza?

Intarzierea infiintarii asociatiei este tot mana RCC-ului doar asa ca sa mai treaca termenele legale. Intarzierea s-a facut tot cu sprijinul cunoscutilor manipulatori.

Dezbina si cucereste! Asta ar trebui sa fie sloganul de imagine al RCC.

Carcotasii ar trebui sa inteleaga ca lipsa predarii documentelor solicitate si nerespectarea clauzelor contractuale a dus la aceasta situatie si nu membri asociatiei care au fost cupmaratori de buna credinta si s-au achitat de toate indatoririle contractuale.

Nu este un razboi intre Filip si Muresanu sau intre Yilmaz si Tarabuta. Este un razboi intre cinste si necinste.

Sa fim uniti, sa avem norocul sa fim majoritari si sa mergem in justitie.

Anonim spunea...

Noi de abia acum incepem preluarea complexului si eventual mutarea (daca o sa reusim sa ne racordam la utilitati).
Este impresionant cat de bine sunteti documentati. Felicitari si va urez succes sa rezolvati cat mai repede problemele si sa puteti locui linistiti in casele voastre.
Sunt convins ca veti reusi sa demonstrati ca aveti dreptate. Va pot confirma si eu ca stilul de lucru al RCC nu s-a schimabt, purtandu-se la fel si in relatia cu noi.

Anonim spunea...

CE SE INTAMPLA ??? NU MAI EXISTA RASPUNSURI LA ATATEA DOCUMENTE ??? DE CE NICI UN ANGAJAT AL RCC NU E CAPABIL SA RASPUNDA LA NICI UNA DIN PROBLEMELE NOASTRE ??? (DESI CUNOSC FOARTE BINE ADRESA BLOGULUI) CONSIDER CA E FOARTE CLAR PENTRU TOATA LUMEA CA E VORBA DE PROBLEME REALE SI CAT SE POATE DE BINE DOCUMENTATE, NU DE SIMPLE ABERATII ASA CUM AU VRUT SA SE INTELEAGA CATELUSII DN'LUI YILMAZ.

PS: CAM NASOL AICI PE BLOG PENTRU CEI CARE NU STIU DECAT SA DEZBINE SI SA CREEZE ATMOSFERA DE BAZAR.

Anonim spunea...

In atentia membrilor Asociatiei de Proprietari "Complex Jupiter"

Referitor la deficientele privind senzori de gaz/fum prezentate in adresa dumneavoastra catre RCC Group, pag.7, pct.2.xv si pentru eliminarea unor confuzii create de lipsa detaliilor tehnice de functionare a acestui sistem, va aducem la cunostinta urmatoarele:

1. Sistemul de senzori gaz/fum este de tip retea controlat, interogat si configurat prin software-ul montat pe calculatorul din poarta acces
2. Senzori sunt adresabili si grupati pe blocuri si etaje, cu adrese unice ap-etj-bloc pentru configurare-interogare
3. Aparitia stimul gaz/fum produce semnalizari acustice/luminoase locale (in apartament), inchiderea elementului de executie reprezentat de electrovana, dupa un scenariu de timp bine definit PREALARMA(25sec)-ALARMA-ENDALARMA(25sec)
Inchiderea electrovanei se face la 10sec dupa start ALARMA.
4. Interogarea senzorilor se face de catre software-ul din calculator poarta cu o rata care sa nu incarce sistemul doar cu aceasta activitate (120sec), dar suficienta pentru evidentiere si semnalizare
5. Sistemul de alimentare a senzorilor este 12Vcc prin circuitul de joasa tensiune (8x0.22) din dulap curenti slabi hol situat pe fiecare etaj.
Dulapul etaj 1 A,B,C permite inchiderea sistemului alarma-interfon pentru blocul respectiv prin disjunctorul existent.
Un alt disjunctor principal se afla in panoul general aflat in parcare level 1 (sistem alarma-interfon, sistem semaforizare). Toate sunt marcate cu label galben
6. Functionarea in starea de "monitorizare" a senzorului este indicata de flash-ul led senzor
7. Starea alarma sau defect rezultata in urma interogarii senzorilor este afisat pe display calculator sub forma icon ce indica tipul alarmei, apartament, bloc, cu comenzi meniu pe mouse click dreapta pentru indicatii si comenzi suplimentare.
ALARMA SONORA LOCALA POATE FI ACTIVATA/DEZACTIVATA DIN ACEST MENIU, CELELATE FUNCTII RAMAN NEALTERATE.
8. Toate evenimentele privind starea senzorilor, acces bariere, interfon sunt stocate in baza de date permanenta ce poate fi consultata "REGISTRE"
9. Alimentare circuitului electrovanei aflata pe hol se face la 220Vca printr-un alt circuit (2x0.75) din panoul sigurante aflat in fiecare apartament. Aceast fir trebuie sa se afle in zona tabloului sau in tabloul curenti slabi aflat mai jos.
CABLAREA SISTEMULUI (MONTAJ CABLURI) DE F.JOASA SI JOASA TENSIUNE PRECUM SI CONECTAREA ELECTROVANEI IN PANOUL DE SIGURANTE A FIECARUI APARTAMENT A CONSTITUIT OBIECTUL DE ACTIVITATE A RCC GROUP PRIN FIRMA(LE) CE AU REALIZAT INSTALATIILE ELECTRICE.
ACEASTA A DEPINS DE SERIOZITATEA CU CARE ACESTIA SI-AU INDEPLINIT INDATORIRILE SI DE CEI CARE TREBUIAU SA-I VERIFICE.
ANUMITE DEFICIENTE PRIVIND CONEXIUNILE IN CAUZA AU FOST SEMNALATE DE NOI CATRE RCC PRIN ADR.NR.1260/20.08.2007
FIRMA NOASTRA NU ARE AUTORIZAREA NECESARA PENTRU INTERVENTIA IN ACEASTA ZONA DE TENSIUNE.

Manualul de utilizare privind senzorul de gaz poate fi descarcat utilizand link-ul:

www.jsindustries.ro/download/JSD3_A_485.pdf

Pentru orice problema tehnica sau functionala privind sistemul de curenti slabi aflat in complexul dumneavoastra:
- senzori gaz-fum
- sistem comunicatie duplex
- sistem acces RFID
- sistem semaforizare
- sistem camere video

va rog sa ma contactati la tel. 0745168799, email: stefan@jsindustries.ro

Avand in vedere prezenta noastra in complex inca de la inceperea constructiei, va stam la dispozitie pe cat este posibil cu alte informatii privind complexul Jupiter (amplasare si trasee cabluri interne-externe, sisteme complex etc.)


Va multumesc.

Stefan Ion
JS Industries srl
Software-Electronics-Automation
Mioveni, AG 115400

rovine spunea...

Dupa cum spuneam, toate comentariile fara legatura cu subiectul dispar.

Anonim spunea...

sigur cei de la RCC fug DIRECTOARE COMERCTALA BANU SIA DA DEMISIA DE LA RCC